De gallery

De Gallery

Nieuwe kleine galerie zojuist geopend. Altijd met werk van Vincent Icke, en wisselend van andere kunstenaars, die vrijwel altijd op het raakvlak van kunst en wetenschap werken en/of onaards werk maken. Deze kunstroute zijn er twee kunstenaars aanwezig:

Vincent Icke werkt in tal van technieken en sectoren, zowel grafisch ontwerp als installaties. Vaak geïnspireerd door zijn wetenschap of door een opdracht, boek of belevenis. Rijk aan verbeeldingskracht, technisch perfect uitgevoerd en vernieuwend.

José den Hartog kan prachtig tekenen en schilderen, ook heel fijn en klein, met een penseel met 1 haar, wat schitterende miniaturen oplevert. Ze tekent op keramiek van allerlei soort, maar is natuurlijk ook zich steeds opnieuw aan het uitvinden en ontwikkelen. Vloerkleden, tafelkleden en beelden en vazen zijn naast haar vele tegels en schalen te zien. Haar in haar atelier bezoeken is een bijzondere ervaring. Ze werkt heel veel in opdracht, ook voor particulieren die bijvoorbeeld in keuken, badkamer, gang of gevel bijzondere en persoonlijke afbeeldingen wensen. Ze werkt zowel heel figuratief en naar foto’s/illustraties in natuurhistorische boeken, als non-figuratief, in allerlei kleuren. Haar website is: www.josedenhartog.nl